Betalning med Payson

Best buy Sweden använder Payson för att erbjuda våra kunder en trygg möjlighet att betala via kreditkort och Internetbank när ni handlar från oss. När vi skickar en begäran om betalning via Payson på den summa ni beställt från oss så gör vi det utan att använda så kallad Payson garanti. Detta gör vi för att det finns flera goda fördelar med detta, både för dig som kund och för oss.

1) Med Payson garanti skulle fraktkostnaden för våra kunder bli orimligt hög. Vi skulle tvingas att skicka samtliga beställningar som postpaket eller rekommenderade brev (pga krav från Payson) vilket skulle medföra mycket höga fraktostnader för kunderna. I dagsläget skickar vi endast dyra och skrymmande beställningar (exempel våra kängor, larmanläggning mm) som postpaket.

2) Om vi använder Payson garanti så tar Payson en avgift av köparen, dvs ni våra kunder som är 5 % av Er totala beställningssumma från Best buy Sweden. En onödigt hög avgift för Er kunder som vi vill att ni skall undvika. Nu tillkommer det endast en mindre Payson avgift som vi lägger på i vår webbutik.

3) Det går att administrera och skicka er beställning både smidigare och snabbare utan Payson garanti.

4) Vi skickar fortast möjligast (garanterat inom 5 dagar) Er beställning så fort Er betalning registrerats på vårt Payson konto. Vi använder endast Posten för att skicka era beställningar, detta för att ge er största möjligaste trygghet.

Fakta Payson:

Betalning: Kan göras med:
 

Säkerhet: Från Paysons hemsida "Payson jobbar med dagens säkraste system för betalningar och tillsammans med våra partners bevakar vi kontinuerligt alla transaktioner."

"Din anonymitet och integritet är alltid skyddad. Du kan känna dig trygg i och med att du låter Payson se till att dina betalningar hamnar med rätt belopp, hos rätt mottagare."

"Systemets plattform bygger på samma teknik som används av banker, myndigheter och rymdindustri. Krypteringen är 128 bitar. Utvecklingsmiljön för gränssnitt och underbyggande teknik har varit Microsoft's .NET."

www.payson.se